Support » Dokumentation

AFSENDELSE AF SMS

HTTP Gateway
Mulighed for at afsende enkelte eller en større mængde beskeder ad gangen, eks. ved tids kritiske beskeder eller hvis der er behov for binære beskeder, så er HTTP Gatewayen det rette valg.

Forholdsvis nem integration via allerede eksisterende klasser/komponenter i eksisterende programmerings sprog.
Der er mulighed for status rapporter, samt at kommunikationen kan køre krypteret via SSL. (https)

SMTP Gateway
Ved at afsende SMS via e-mail, kan man sikre en nem integration, og komme hurtigt igang med SMS afsendelse.
SMTP Gatewayen bør ikke benyttes til større mængde beskeder, samt tids kritiske beskeder.

SMPP Gateway
Industri protokollen SMPP (Short Message Peer to peer Protocol) henvender sig til erfarne folk, der har haft med SMS at gøre i længere tid.

Fordelen kan være at SMPP er baseret på en standard og kan derfor være let at integrere i et nuværende SMS system.

MODTAGELSE AF SMS

HTTP Modtagelse
Indkommende beskeder kan sendes via HTTP Protokollen til jeres server, hvorefter i selv har mulighed for at behandle beskeden og lave jeres egne SMS Tjenester.

HLR OPSLAG

Opslag over HTTP
CoolSMS' servere kan kaldes over HTTP, hvorefter vi returnerer et XML svar med HLR Information.

KEYWORD OPSLAG

Søg keywords over HTTP
Mulighed for at søge efter extended numre, eller keywords, samt reservere disse til 2-Vejs tjenesten API.

Udvalgte cases hos
CoolSMS® Business: